Similar Admin
Zodiac : Posts : 103 Points : 325 Join date : 2009-07-06 Age : 30 Location : Nish
| Subject: CS Movies in HIGH QUALITY Fri Jul 10, 2009 7:51 pm | |
| Ovako da počnemo...Prvo što morate da uradite jeste to da postavite "bind"-ove u vašem kanter strajku ... redosledom ovakobind "f1" "dem_pause 1" bind "f2" "dem_pause 2" bind "f3" "startmovie clip1 90" bind "f4" "endmovie"zatim, nakon ukucavanja ovih bindova, uključite DEMO koji hoćete snimiti....kada dođete do dela koji vam treba za MOVIE, pretisnete "f1" , tada će vam se stopirati demo, onda pretisnite "f3" kako bi počeli snimanje, nakon toga brzo stisnite "f2" da bi demo poceo da se učitava ...kada dođete do dela gde hoćete da se zaustavi, pretisnite "f4" .... BTW ovo sve što ste uradili ste napravili ste 90 slika u jednoj sekundi od klipa....onda skinete program "Virtual dub" ovde , i te slike koje su se napravile, naćićete u folderu "Valve" pa "cstrike" , kada ih budete našli, prebacite ih u jedan folder, ne bitnog imena.... i nakon svega toga instalirajte program koji ste skinuli, i idite "file" pa onda "open video file" i nađite folder u kome ste stavili slike, kliknite samo na prvu sliku i idite "open" , kada budete otvorili to, onda idite ponovo "file" pa onda "save as AVI" ...... toliko od mene o ovome....ako neko napravi grešku, ili nesto ne bude razumeo neka mi se obrati na PM! HF ........... Seemeelar | |
|
Xermes h2b Member
Zodiac : Posts : 14 Points : 18 Join date : 2009-07-09 Age : 39 Location : Somalia
| Subject: recording Sat Jul 11, 2009 8:55 pm | |
| nmg da se mucim sa ovim , dobar je meni i fraps ) | |
|
Similar Admin
Zodiac : Posts : 103 Points : 325 Join date : 2009-07-06 Age : 30 Location : Nish
| Subject: Re: CS Movies in HIGH QUALITY Sun Jul 12, 2009 6:48 am | |
| hahahahahahahahhahahahahaha, najjaci si | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: CS Movies in HIGH QUALITY | |
| |
|